h

Nieuws uit 2016

23 december 2016

Fijne feestdagen!

Foto: SP

De SP Berkelland wenst u prettige feestdagen en een gezond en sociaal 2017!

Lees verder
19 december 2016

Opnieuw discussie over megastal Geesteren

Foto: SP

De geplande megastal aan de Walemaatweg in Geesteren dreigt uit te lopen op een politiek rel. Wethouder Van Haaren weigert te luisteren naar de meerderheid van de gemeenteraad. De gemeenteraad geeft haar nog een kans. Komende woensdag is er nogmaals overleg in het gemeentehuis.

Lees verder
15 december 2016

ProWonen gaat "waar nodig" huur verlagen

Woningcorporatie ProWonen verlaagt daar waar nodig de huurprijs om zo het aanbod voor de laagste inkomens te verruimen. SP Berkelland is voorzichtig enthousiast.

Lees verder
13 december 2016

Warme reacties op Nationaal Zorgfonds op Kerstmarkt Eibergen

Foto: SP Berkelland

Afgelopen zaterdag stond de SP Berkelland op de kerstmarkt in Eibergen. Het was een druilerige en koude dag. Gelukkig hadden we warme tomatensoep en kregen we veel warme reacties op onze plannen voor het Nationaal Zorgfonds.

Lees verder
9 december 2016

Megastal Beltrum opnieuw in behandeling

Foto: SP Berkelland

In de commissie Bestuur en Ruimte afgelopen woensdag werd ook de geplande megastal in Beltrum besproken. Simon Christiaanse sprak in namens de SP Berkelland.

Lees verder
7 december 2016

SP Berkelland vreest tekort betaalbare woningen

SP Berkelland maakt zich zorgen om het aantal betaalbare huurwoningen in de gemeente. Bestuurslid Pamela Feikema van SP Berkelland zal vanavond inspreken bij de commissie Bestuur en Ruimte.

Lees verder

Pagina's

U bent hier