h

Nieuws van de afdeling

13 november 2022

Nationaliseer onze energie en verlaag de rekening - aftrap in Lochem

Foto: Marcel Nijhof / Marcel Nijhof

De energierekening moet naar beneden en dat willen we bereiken door de energievoorziening weer van ons zelf te maken. En niet van Zweedse (Vattenfall), Duitse (Essent) of Japanse (Eneco) commerciële bedrijven. De rekeningen zijn torenhoog, het is tijd om te kappen met de absurde winsten van dit soort bedrijven.

Lees verder
16 september 2022

Nu is het genoeg

Nu is het genoeg! Dit kabinet laat mensen keihard vallen. Pak de winsten, verlaag de rekening.

Lees verder
10 september 2022

Wanneer gaat Lochem bouwen voor de starters?

Foto: SP

120 huizen, tussen de Berkel en het Twentekanaal in Lochem: zij vormen de kern van het ambitieuze bouwproject ‘Kop van Oost’. Aanjager, financier en grondbezitter achter dit project is de gemeente Lochem. De gemeente zelf heeft als papieren doelstelling dat 30 procent van de huizen een sociale huurwoning of goedkope koopwoning moet zijn. Nu de huizen van fase 1 van dit project in de verkoop gaan, lijkt dit vooral een papieren doelstelling te blijven. En dat moet en kan anders.

Lees verder
28 augustus 2022

Gezellige ledenbarbecue in Geesteren

Foto: Marcel Nijhof / eigendom

Goed weer, een bezoek van onze landelijke voorzitter Jannie Visscher, 21 vragen over de SP, een gesprek over de nieuwste koopkrachtcampagne en een barbecue. Dat waren de ingrediënten van een geslaagde middag met ruim 20 SP leden.

Lees verder
28 april 2022

SP Berkelland op de Oranjemarkt in Eibergen

Foto: SP

Gisteren hebben we traditiegetrouw op de Oranjemarkt in Eibergen gestaan. Het weer was mooi, de koffie was warm en de gesprekken waren goed.

Lees verder
12 maart 2022

SP Berkelland actief in de regio

Foto: SP

Ook deze week hebben SP'ers uit Berkelland en Lochem niet stil gezeten. Zo hebben we de afdelingen in Doesburg en Doetinchem met de campagne geholpen, en hebben we ook nog eens posters geplakt! 

Lees verder

Pagina's

U bent hier