h

Nieuws van de afdeling

2 mei 2019

Avond over woede, hoop en de EU in Haarlo

Foto: SP

De fractievoorzitter van de SP in de Eerste Kamer, Tiny Kox, zal 15 mei Haarlo aandoen in de SP-tour door het land. Tijdens de openbare avond spreekt Tiny Kox over woede en hoop in de samenleving en de komende verkiezingen. De avond maakt onderdeel uit van 50 SP-avonden door het hele land in aanloop naar de EU-verkiezingen op 23 mei.

Lees verder
7 maart 2019

SP Statenleden zaterdag in Eibergen

Zaterdag 9 maart 2019 voert de SP Berkelland campagne in Eibergen. Dit keer is het niet zomaar een campagne, er sluiten zich namelijk vier leden van de SP fractie uit de Provinciale Staten van Gelderland aan op deze dag.

Lees verder
19 februari 2019

Een rechtvaardigere samenleving

Wat kan de provincie doen voor een rechtvaardiger en socialer Gelderland? Natuurlijk niet alles, maar wel veel. Gelderland is een rijke provincie, maar de Gelderse vrienden van Rutte zitten als Dagobert Duck op een grote zak geld. Benieuwd naar de visie van de SP daarop? Op 7 maart organiseert de SP afdeling in Berkelland een avond over de verkiezingen voor de Provinciale Staten.

Lees verder
17 februari 2019

Tijdelijk nieuwe secretaris voor SP Berkelland

Wij hebben onlangs als bestuur te horen gekregen dat Lei, onze secretaris, helaas moet stoppen met haar functie vanwege persoonlijke omstandigheden.

Lees verder
10 februari 2019

Leuke en interactieve ledenvergadering

Afgelopen 29 januari was het weer zover, de algemene ledenvergadering van onze afdeling. Deze ALV stond vooral in het teken van het tweede concept programma van de Europese Verkiezingen. In het verleden werden vergaderingen over verkiezingsprogramma’s vaak ervaren als saai en langdradig. Daarom besloten we om het deze keer anders aan te pakken. Ons bestuurslid Marcel heeft een interactief programma gemaakt voor de avond en dit programma is zeer goed ontvangen.

Lees verder

Pagina's

Nieuws per jaar

U bent hier