h

Nationaliseer onze energie en verlaag de rekening - aftrap in Lochem

13 november 2022

Nationaliseer onze energie en verlaag de rekening - aftrap in Lochem

Foto: Marcel Nijhof / Marcel Nijhof

De energierekening moet naar beneden en dat willen we bereiken door de energievoorziening weer van ons zelf te maken. En niet van Zweedse (Vattenfall), Duitse (Essent) of Japanse (Eneco) commerciële bedrijven. De rekeningen zijn torenhoog, het is tijd om te kappen met de absurde winsten van dit soort bedrijven.

Voor dit streven is de SP een volkspetitie gestart. De SP Berkelland is afgelopen zaterdag met deze petitie in Lochem op pad geweest. Veel mensen hebben onze petitie ondertekend, en we merken ook dat de hoge energierekening voor de Lochemers een punt van zorgen is.

Heeft u de petitie nog niet getekend? Maar wilt u wel samen met ons een signaal afgeven dat het nu écht klaar is met de macht van de energiebedrijven? Teken dan alsnog de petitie op https://kostenomlaag.sp.nl/volkspetitie

Reactie toevoegen

U bent hier