h

Nieuws uit 2017

4 november 2017

Koning van de Achterhoek

Onlangs heeft burgemeester Mark Boumans van Doetinchem het plan ‘De Achterhoek werkt door’ gelanceerd. Dit plan heeft hij samen met de kersverse burgemeester van Winterswijk Joris Bengevoord en wethouder Arno Spekschoor van Bronckhorst in elkaar gedraaid.

Lees verder
4 november 2017

SP Berkelland wil rood-afdeling

De SP Berkelland is momenteel bezig met het opzetten van een SP - jongerenafdeling, beter bekend als ROOD. ROOD is de jongerenorganisatie van de SP die zich richt op jongeren tussen de 14 en 28 jaar.

Lees verder
4 oktober 2017

SP Berkelland niet in gemeenteraad, wel in de buurt

Op de onlangs gehouden ledenvergadering van de SP Berkelland is in meerderheid besloten niet deel te nemen aan de verkiezing van de gemeenteraad van 2018. "We hebben de mensen niet om raadslid te worden, als we het aantal zetels krijgen dat de kiezers ons gunnen", stelt afdelingsvoorzitter Huub Winkelhorst.

Lees verder
4 oktober 2017

DE SP STEUNT REFERENDUM OVER SLEEPWET

Hoe zou u het vinden als er dagelijks ongevraagd een overheidsdienaar uw huis binneloopt en komt kijken wat u allemaal in uw schild voert? Regelmatig een politieagent, een militair of een andere opsporingsambtenaar die u in uw woning komt begluren.

Lees verder
30 augustus 2017

SP op Jammarkt groot succes!

Foto: SP

Het was woensdag de 23e augustus een prachtdag voor de Jammarkt! Sp Berkelland had weer besloten om voor de tweede keer mee te doen met deze markt, waar toch zo'n 15.000 mensen op af kwamen.

Lees verder
21 augustus 2017

SP Berkelland op de Jammarkt in Neede

Op 23 augustus staat ook SP Berkelland op de jammarkt in Neede van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Lees verder

Pagina's

U bent hier