h

Nieuws uit 2013

31 december 2013

column

Er is weer een nieuwe column te vinden onder hoofdstuk column met dank aan Jan Kluppels.

Lees verder
17 december 2013

TSN

12 december 2013

De volgende stap!

Zoals jullie ondertussen wel weten zijn wij vanaf 2 november een zelfstandige afdeling. Maar dat betekend niet dat we er nu al zijn. Sterker nog, het gaat nu pas beginnen!!! Omdat het bestuur de kar niet alleen kan en wil trekken hebben we input nodig vanuit onze leden. Om die input te bemachtigen zijn we in september weer gestart met ledenbezoeken. Tijdens deze bezoeken hebben we aangegeven het prettig vinden wat meer ondersteuning vanuit ons ledenbestand te willen ontvangen. Gelukkig is hier door sommige leden goed gehoor aan gegeven en hebben we ons schillenmodel met actieve leden kunnen uitbreiden. Naast een nieuwe columnist hebben er zich ook enkele nieuwe kaderleden aangemeld. Op woensdag 11 december hebben we dan ook ons eerste kaderoverleg gehouden. Ondanks dat er nog wat schoonheidsfoutjes te bespeuren waren m.b.t. dit overleg was het een vruchtbare avond. Het bestuur heeft tekst en uitleg kunnen geven over lopende zaken. Daarnaast is er ook goed geluisterd naar de inbreng van de kaderleden. Een leerzame avond die zeker voor herhaling vatbaar is. Daarom is afgesproken eens in de twee maanden met deze kadergroep om tafel te gaan zitten. Om een klein tipje van de sluier op te lichten is er voor gekozen bij de komende gemeenteraadsverkiezingen onze plakploegen weer de straat op sturen. Dit ondanks het feit dat we in Berkelland niet mee gaan doen aan die verkiezingen. Spotje zal hieraan zeker een bijdrage gaan leveren. Maar er zijn nog meer ideeën over de tafel gekomen waar we zeker iets mee gaan doen. Ben jij ondertussen nieuwsgierig geworden over wat er zoal besproken en beslist wordt tijdens zo’n overleg kom dan ook eens langs, al is het maar voor één keer. Zoals ik al eerder gemeld heb zijn wij ALTIJD op zoek naar input van onze leden. Dus heb je een idee, leuke spreuk of oneliner meld dit dan! Maar heb je echter geen ideeën, leuke spreuken of oneliners, ook dan ben je natuurlijk altijd welkom bij dit kaderoverleg.

Lees verder
26 november 2013

De felicitaties en benoeming van afdeling op de Partijraad!

De afdeling Berkelland is een feit.
Afgelopen zaterdag, tijdens de partijraad werden felicitaties uitgedeeld.

Lees verder
22 november 2013

Medewerkers Sensire vieren feest

Omdat succes ook gevierd mag worden heeft Abvakabo FNV vrijdagavond 22 november een feest georganiseerd in de Radstake in Varsseveld. Het werd een geweldige avond waar vrijwel iedereen die op een of andere manier bijgedragen had aan het succes van de medewerkers van Sensire aanwezig was.

Lees verder
14 november 2013

SP Gelderland slingert economie weer aan!

De aanhouder wint, dat blijkt maar weer is. Al vanaf 2013 is de Gelderse Statenfractie van de SP aan het lobbyen bij het provinciebestuur om te gaan investeren in werkgelegenheid binnen onze provincie. Een strijd die eigenlijk veel te lang heeft geduurd! Maar gelukkig is het besef gekomen dat 450 miljoen euro, van de miljarden die in de kluis liggen van het provinciehuis, goed besteed moet worden. Door deze miljoenen impuls zullen diverse zaken worden aangepakt. Klik voor meer informatie omtrent dit onderwerp op deze link.

Lees verder

Pagina's

U bent hier