h

Nieuws uit 2019

11 december 2019

Vernieuwing raadzaal voorlopig van de agenda

Foto: Lars Smook / Tubantia

Dinsdag 10 december was de raadsvergadering waarin het plan om de raadzaal te vernieuwen als hamerstuk gepland stond. Gelukkig is er een verstandig besluit genomen: tot nadere orde is de zaak van de agenda verwijderd. Wij hopen dat dit zo blijft, zodat dit absurde plan geen kans van slagen meer heeft.

Lees verder
5 december 2019

SP Berkelland vindt plan om raadzaal te vernieuwen absurd

Foto: Lars Smook / Tubantia

Terwijl de gemeente 3.5 miljoen moet bezuinigen, is er een volgens ons absurd plan om de raadzaal voor 330.000 euro te vernieuwen. Dit terwijl de huidige raadzaal pas een jaar of 7 meegaat en er nog prima uitziet.

Lees verder
21 november 2019

VERSTERKING VOOR ONS BESTUUR

Foto: SP

Op woensdag 20 november had onze afdeling de laatste ledenvergadering van 2019. Dit was een belangrijke vergadering, aangezien er gestemd is voor het landelijke bestuur én ons eigen bestuur.

Lees verder
9 oktober 2019

Start cursus politieke basisvorming

Foto: SP

Gisteren zijn we in Eibergen begonnen met de start van de cursus politieke basisvorming. Deze cursus behandelt de geschiedenis en ideologie van onze partij.

Lees verder
8 september 2019

SP MAAKT NIEUWE WET VOOR BASISBEURS STUDENTEN

Foto: SP

De SP is altijd tegenstander geweest van het schuldenstelsel voor studenten. Door het afschaffen van de basisbeurs en het invoeren van een leenstelsel hebben de afgelopen jaren studenten zich voor miljarden meer in de schulden gestoken. Dit is dodelijk voor de toegankelijkheid van het hoger onderwijs en zorgt voor zware druk op jonge mensen.

Lees verder
2 mei 2019

Avond over woede, hoop en de EU in Haarlo

Foto: SP

De fractievoorzitter van de SP in de Eerste Kamer, Tiny Kox, zal 15 mei Haarlo aandoen in de SP-tour door het land. Tijdens de openbare avond spreekt Tiny Kox over woede en hoop in de samenleving en de komende verkiezingen. De avond maakt onderdeel uit van 50 SP-avonden door het hele land in aanloop naar de EU-verkiezingen op 23 mei.

Lees verder

Pagina's

U bent hier