h

Avond over woede, hoop en de EU in Haarlo

2 mei 2019

Avond over woede, hoop en de EU in Haarlo

Foto: SP

De fractievoorzitter van de SP in de Eerste Kamer, Tiny Kox, zal 15 mei Haarlo aandoen in de SP-tour door het land. Tijdens de openbare avond spreekt Tiny Kox over woede en hoop in de samenleving en de komende verkiezingen. De avond maakt onderdeel uit van 50 SP-avonden door het hele land in aanloop naar de EU-verkiezingen op 23 mei.

Tiny Kox over die verkiezingen: ‘De EU is ontspoord. Multinationals worden in de watten gelegd en werknemers tegen elkaar opgezet. De Europese elite wil zich bemoeien met onze pensioenen, ons openbaar vervoer en ons werk. Dat maakt veel mensen terecht woedend. Daar willen wij wat aan doen. Wij kiezen namelijk voor een radicaal andere koers. Daarover praat ik 15 mei graag in Haarlo met zoveel mogelijk mensen uit Berkelland.’

HCR Prinsen in Haarlo is vanaf 19.30 uur open. Om 20.00 uur start het programma.

Toegang is gratis, iedereen is welkom.

Reactie toevoegen

U bent hier