h

Vernieuwing raadzaal voorlopig van de agenda

11 december 2019

Vernieuwing raadzaal voorlopig van de agenda

Foto: Lars Smook / Tubantia

Dinsdag 10 december was de raadsvergadering waarin het plan om de raadzaal te vernieuwen als hamerstuk gepland stond. Gelukkig is er een verstandig besluit genomen: tot nadere orde is de zaak van de agenda verwijderd. Wij hopen dat dit zo blijft, zodat dit absurde plan geen kans van slagen meer heeft.

De SP Berkelland is ook teleurgesteld in de lokale partijen, het lijkt erop dat geen enkele partij hier fel bezwaar tegen heeft gemaakt of hier op tegen was. Wij vragen ons dan af of deze mensen er daadwerkelijk voor de inwoners zitten.

De gemeenteraad zou er goed aan doen om naar de bewoners te luisteren en dit plan definitief in de prullenbak te gooien. Ons advies is dan ook om het niet meer terug te laten keren op de agenda.

Reactie toevoegen

U bent hier