h
28 april 2022

SP Berkelland op de Oranjemarkt in Eibergen

Foto: SP

Gisteren hebben we traditiegetrouw op de Oranjemarkt in Eibergen gestaan. Het weer was mooi, de koffie was warm en de gesprekken waren goed.

Lees verder
12 maart 2022

SP Berkelland actief in de regio

Foto: SP

Ook deze week hebben SP'ers uit Berkelland en Lochem niet stil gezeten. Zo hebben we de afdelingen in Doesburg en Doetinchem met de campagne geholpen, en hebben we ook nog eens posters geplakt! 

Lees verder
10 maart 2022

PVDA Lochem – de sociale keuze?

Foto: SP

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart willen wij de komende weken onze SP visie geven op de verkiezingsprogramma's van verschillende partijen die wél meedoen. Het zou te simpel zijn om elk programma af te vallen omdat het niet óns programma is: laten we gewoon kijken naar wat ons opvalt, wat we een goed, bijzonder of creatief idee vinden en of er iets instaat dat ons tegen de haren strijkt. Deze keer is het de beurt aan de Lochemse PVDA!

Lees verder
8 maart 2022

VVD Berkelland – ondernemend en lokaal?

Foto: SP

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart willen wij de komende weken onze SP visie geven op de verkiezingsprogramma's van verschillende partijen die wél meedoen. Het zou te simpel zijn om elk programma af te vallen omdat het niet óns programma is: laten we gewoon kijken naar wat ons opvalt, wat we een goed, bijzonder of creatief idee vinden en of er iets instaat dat ons tegen de haren strijkt. Deze keer is het de beurt aan VVD Berkelland.

Lees verder
5 maart 2022

Gemeentebelangen Lochem – altijd dichtbij?

Foto: SP

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart willen wij de komende weken onze SP visie geven op de verkiezingsprogramma's van verschillende partijen die wél meedoen. Het zou te simpel zijn om elk programma af te vallen omdat het niet óns programma is: laten we gewoon kijken naar wat ons opvalt, wat we een goed, bijzonder of creatief idee vinden en of er iets instaat dat ons tegen de haren strijkt. Deze keer de grootste partij in Lochem, Gemeentebelangen.

Lees verder
3 maart 2022

D66 Berkelland – duurzaam en sociaal?

Foto: SP

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart willen wij de komende weken onze SP visie geven op de verkiezingsprogramma's van verschillende partijen die wél meedoen. Het zou te simpel zijn om elk programma af te vallen omdat het niet óns programma is: laten we gewoon kijken naar wat ons opvalt, wat we een goed, bijzonder of creatief idee vinden en of er iets instaat dat ons tegen de haren strijkt. Deze keer is het de beurt aan D66 Berkelland.

Lees verder
1 maart 2022

VVD Lochem – lokaal en liberaal?

Foto: SP

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart willen wij de komende weken onze SP visie geven op de verkiezingsprogramma's van verschillende partijen die wél meedoen. Het zou te simpel zijn om elk programma af te vallen omdat het niet óns programma is: laten we gewoon kijken naar wat ons opvalt, wat we een goed, bijzonder of creatief idee vinden en of er iets instaat dat ons tegen de haren strijkt. Deze keer gaan we verder met de VVD Lochem.

Lees verder
26 februari 2022

Gemeentebelangen Berkelland – lokaal en sociaal?

Foto: SP

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart willen wij de komende weken onze SP visie geven op de verkiezingsprogramma's van verschillende partijen die wél meedoen. Het zou te simpel zijn om elk programma af te vallen omdat het niet óns programma is: laten we gewoon kijken naar wat ons opvalt, wat we een goed, bijzonder of creatief idee vinden en of er iets instaat dat ons tegen de haren strijkt. Deze keer een lokale partij: Gemeentebelangen Berkelland.

Lees verder
24 februari 2022

GroenLinks Lochem – een goed alternatief?

Foto: SP

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart willen wij de komende weken onze SP-visie geven op de verkiezingsprogramma's van verschillende partijen die wél aan de verkiezingen meedoen. Het zou te simpel zijn om elk programma af te vallen omdat het niet óns programma is: laten we gewoon kijken naar wat ons opvalt, wat we een goed, bijzonder of creatief idee vinden en of er iets instaat dat ons tegen de haren strijkt. We gaan verder met het programma van GroenLinks Lochem.

Lees verder
22 februari 2022

CDA Berkelland – dichtbij en sociaal?

Foto: SP

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart willen wij de komende weken onze SP visie geven op de verkiezingsprogramma's van verschillende partijen die wél meedoen. Het zou te simpel zijn om elk programma af te vallen omdat het niet óns programma is: laten we gewoon kijken naar wat ons opvalt, wat we een goed, bijzonder of creatief idee vinden en of er iets instaat dat ons tegen de haren strijkt. De eerste keer de grootste partij in Berkelland, het CDA.

Lees verder

Pagina's