h

Gezellige ledenbarbecue in Geesteren

28 augustus 2022

Gezellige ledenbarbecue in Geesteren

Foto: Marcel Nijhof / eigendom

Goed weer, een bezoek van onze landelijke voorzitter Jannie Visscher, 21 vragen over de SP, een gesprek over de nieuwste koopkrachtcampagne en een barbecue. Dat waren de ingrediënten van een geslaagde middag met ruim 20 SP leden.

Na en korte introductie van afdelingsvoorzitter Marcel Nijhof en Jannie Visscher gingen de leden in groepjes aan de slag met 21 lastige vragen. Dat ze lastig waren bleek wel doordat ondanks de extra tijd voor de vragen geen van de groepjes alle vragen goed had. Terwijl de jury de antwoorden ging bekijken gaf Hans Boerwinkel (fractiemedewerker Tweede Kamer) een toelichting op de actuele Koopkrachtcampagne.

Nadat het winnende groepje hun prijzen in ontvangst had genomen werd de barbecue aangestoken en is er genoten van het heerlijke eten. Na afloop gingen enkele waaghalzen nog het doolhof in (en kwamen gelukkig er weer uit).
 

Reactie toevoegen

U bent hier