h

Verkiezingen

19 januari 2021

Ook wij zijn met de campagne gestart

Foto: SP

In Berkelland en Lochem zijn we met de eerste campagne activiteiten begonnen. De eerste flyers zijn rondgebracht. We willen nog veel van ons laten horen en zien.

Lees verder

Tubantia: "SP Berkelland wil meedoen aan gemeenteraadsverkiezingen 2018"

"Als het aan de SP Berkelland ligt, doet de partij volgend jaar mee aan de gemeenteraads- verkiezingen. Een commissie van zes SP'ers werkt aan de voorbereidingen"

Lees verder

De Gelderlander: "SP won verrassend in Berkelland"

Naast PVV, D66 en GroenLinks won ook de SP in de gemeente verrassend. In veel andere gemeenten en ook landelijk bleven de socialisten steken op ongeveer hetzelfde aantal zetels. In Berkelland steeg het aantal stemmers op de partij van 10,6 naar 12,9 procent.

Lees verder
16 maart 2017

SP derde partij in Berkelland. Stemmers bedankt!

Foto: SP

Maarliefst 3834 inwoners van Berkelland stemden afgelopen woensdag op de SP. Dat zijn er bijna duizend meer dan bij de vorige Tweede Kamerverkiezingen. Daardoor steeg de SP naar 12,9% en zijn we nu de derde partij in Berkelland.

Lees verder
14 maart 2017

Thuis blijven helpt niet. SP stemmen wel!

Foto: SP

Woensdag 15 maart mag je naar de stembus en bepaal je wie er in de Tweede Kamer komen. Samen rekenen we af met Rutte. Thuis blijven helpt niet. SP stemmen wel!

Lees verder
13 maart 2017

Waarom inwoners van Berkelland SP moeten stemmen

Foto: SP

Woensdag mag u naar de stembus en bepaalt u de toekomst van Nederland. Er staat veel op het spel. Mag de VVD ons land nog langer in de uitverkoop zetten of gaan we voor een inhaalslag met de SP?

Lees verder
12 maart 2017

SP kandidaat Hans Boerwinkel: We schaffen het eigen risico volledig af

Foto: SP

Vandaag sprak SP kandidaat Hans Boerwinkel in Borculo over het Nationaal Zorgfonds. Ruim voor tijd was de zaal van wijkgebouw De Koppel al goed gevuld. Onder de aanwezigen blijkt het thema flink te leven. Er waren veel vragen en aanvullingen op het verhaal van Boerwinkel.

Lees verder
11 maart 2017

SP wil thuisblijvers naar de stembus krijgen

Foto: SP

Vandaag hebben leden van SP Berkelland geflyerd in Eibergen. De SP deelde folders uit met de tekst "Niet stemmen = Rutte steunen". Ook deelde de SP een koelkastmagneet uit om je stempas mee op te hangen. "We hopen dat mensen zo niet vergeten te stemmen komende woensdag" zegt afdelingsvoorzitter Huub Winkelhorst.

Lees verder
9 maart 2017

SP wil 300 miljoen euro investeren in Krimpregio's

Foto: SP

Op woensdag 8 maart was er een verkiezingsdebat in Ulft. Zeven kandidaat Tweede Kamerleden gingen in gesprek met inwoners en bestuurders uit de Achterhoek. Namens de SP sprak Frank Futselaar, fractievoorzitter SP Zwolle en nummer 11 op de kandidatenlijst.

Lees verder
5 maart 2017

Campagne #PakDeMacht goed op stoom

Foto: SP

Terwijl er vrijwel dagelijks een SP kandidaat op televisie is en Emile Roemer in de debatten Rutte om de oren slaat, draait ook de SP in Berkelland op volle toeren richting Tweede Kamerverkiezingen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier