h

SP derde partij in Berkelland. Stemmers bedankt!

16 maart 2017

SP derde partij in Berkelland. Stemmers bedankt!

Foto: SP

Maarliefst 3834 inwoners van Berkelland stemden afgelopen woensdag op de SP. Dat zijn er bijna duizend meer dan bij de vorige Tweede Kamerverkiezingen. Daardoor steeg de SP naar 12,9% en zijn we nu de derde partij in Berkelland.

We willen alle SP stemmers hartelijk bedanken voor hun steun en vertrouwen. Ook een groot compliment voor alle actieve leden die een bijdrage hebben geleverd aan de campagne. Dankzij jullie hulp hebben we een mooi resultaat behaald.

Bekijk hier de volledige verkiezingsuitslag van Berkelland.

Ook na de verkiezingen gaan we verder en zien we u graag terug. De volgende bijeenkomst staat gepland op 12 april. Meer informatie volgt. Wil je ook bijdragen aan het sociale geluid van de SP in Berkelland? Doe mee!

Foto: SP

Reactie toevoegen

U bent hier