h

Campagne #PakDeMacht goed op stoom

5 maart 2017

Campagne #PakDeMacht goed op stoom

Foto: SP

Terwijl er vrijwel dagelijks een SP kandidaat op televisie is en Emile Roemer in de debatten Rutte om de oren slaat, draait ook de SP in Berkelland op volle toeren richting Tweede Kamerverkiezingen.

Alle gemeentelijke verkiezingsborden zijn beplakt (ondanks de vorst) en er zijn borden aan lantaarnpalen geplaatst. De borden spreken duidelijk taal: "Lonen omhoog, Huren omlaag", "AOW op 65" en "Geen winst over de rug van patiënten". Zo kan niemand meer ontgaan waar de SP voor staat.

Verder hebben SP leden geflyerd in de winkelgebieden van Eibergen, Borculo en gisteren stonden we in Neede. Volgende week staan we in het winkelgebied van Ruurlo. Ook zijn er al honderden folders huis-aan-huis verspreid. In de laatste dagen voor 15 maart zullen we nog eens duizenden folders verspreiden.

Wil je ook bijdragen om de standpunten van de SP uit te dragen? Plak een poster achter je raam en kom folderen of flyeren. Neem contact op met Huub Winkelhorst: 06-44022933 en doe mee

Vanochtend was Emile Roemer te gast in Buitenhof en vanavond is hij vanaf 20:30 uur bij het Carre Debat. Komende woensdag is er een verkiezingsdebat in Ulft met Frank Futselaar, de nummer 11 op onze kandidatenlijst.

Volgende week zondag organiseert de SP Berkelland een bijeenkomst met Hans Boerwinkel die ook op de SP kandidatenlijst staat.

Foto: SP

Reactie toevoegen

U bent hier