h

12 maart: Bijeenkomst over Nationaal Zorgfonds

1 maart 2017

12 maart: Bijeenkomst over Nationaal Zorgfonds

Foto: SP / www.nationaalzorgfonds.nl

Op zondag 12 maart organiseert SP Berkelland een openbare bijeenkomst over het Nationaal Zorgfonds. Kandidaat Tweede Kamerlid Hans Boerwinkel komt naar Borculo en zal spreken over dit initiatief van de SP.

Hans Boerwinkel zal spreken over de problemen die worden veroorzaakt door marktwerking in de zorg. Boerwinkel zal een toelichting geven over hoe de SP de marktwerking uit de zorg wil slopen. Er is gelegenheid om vragen te stellen en om in gesprek te gaan, ook over andere onderwerpen.

Hans Boerwinkel zou op 15 februari ook al naar Berkelland komen, maar was toen verhinderd vanwege een ingelast debat in de Tweede kamer.

De bijeenkomst op zondag 12 maart is gratis toegankelijk. Aanvang 15.00 uur tot circa 17.00 uur. Na afloop is er voor iedereen soep en broodjes. Locatie: Wijkgebouw de Koppel, Koningin Julianastraat 37, 7271 GN Borculo.

Onlangs hebben 10.000 mensen in Den Haag gedemonstreerd voor het Nationaal Zorgfonds. Meer informatie over het Nationaal zorgfonds vindt u op www.nationaalzorgfonds.nl.

Hans Boerwinkel is te volgen op twitter: twitter.com/hansboerwinkel. Hans Boerwinkel is fractievooritter van SP Doetinchem, en staat op de kandidatenlijst van de SP. Daarnaast is hij medewerker voor de SP in de Tweede Kamer.

Foto: SP

Reactie toevoegen

U bent hier