h

SP Berkelland de straat op voor referendum Oekraïne

14 maart 2016

SP Berkelland de straat op voor referendum Oekraïne

Foto: SP Berkelland

In Berkelland gaan we stevig actie voeren voor een hoge opkomst op 6 april en een duidelijk NEE tegen het associatieverdrag met Oekraïne.

Oekraïne is een land dat kampt met vele problemen. Een land in problemen moet geholpen worden. Maar dit verdrag brengt Oekraïne op veel vlakken alleen maar verder in de problemen. Oekraïne helpen kan ook zonder een ondemocratisch megaverdrag.

We gaan op markten en andere druk bezochte plaatsen staan om deze boodschap uit te dragen, er worden folders huis aan huis verspreid en er moeten posters opgehangen worden.

Wil je meehelpen met huis-aan-huis folderen of flyeren op straat? Stuur een bericht aan berkelland@sp.nl

DISCUSSIE AVOND

Er is een discussie-avond op 23 maart in Culturhus ‘t Stieltjen, Wolinkweg 12, 7273 SL Haarlo met William van den Heuvel, fractievoorzitter van de SP in de Provinciale Staten van Overijssel. Iedereen is welkom, ook mensen die voor een ja zijn.

LANDELIJKE AFTRAP

Op zaterdag 12 maart vindt de aftrap van de NEE-campagne plaats op het Kattenburgerplein in Amsterdam, met sprekers, muziek en veel rode jassen. Vooral de laatste twee weken voor 6 april willen we zoveel mogelijk SP'ers op straat en in de buurten zien om ons NEE kracht bij te zetten.

Reactie toevoegen

U bent hier