h

Leuke en interactieve ledenvergadering

10 februari 2019

Leuke en interactieve ledenvergadering

Afgelopen 29 januari was het weer zover, de algemene ledenvergadering van onze afdeling. Deze ALV stond vooral in het teken van het tweede concept programma van de Europese Verkiezingen. In het verleden werden vergaderingen over verkiezingsprogramma’s vaak ervaren als saai en langdradig. Daarom besloten we om het deze keer anders aan te pakken. Ons bestuurslid Marcel heeft een interactief programma gemaakt voor de avond en dit programma is zeer goed ontvangen.

Iedereen kon meedoen, ook als je het verkiezingsprogramma niet had gelezen. Er waren 10 standpunten uit het Europese verkiezingsprogramma, wie de meeste goed had, die won, zo simpel was het. Uiteraard hielp het hierbij wel als je het programma daadwerkelijk had gelezen. Er zaten standpunten tussen van de SP en andere partijen, het doel was om aan te geven of het een SP standpunt was of niet. De meeste leden hadden ongeveer de helft goed, met een paar uitschieters aan de bovenkant. Ook heeft dit tot interessante discussies geleid.

Voor de leden was het een leuke afwisseling, eindelijk een leuke vergadering over een verkiezingsprogramma. Alle complimenten hiervoor gaan naar Marcel.

Uiteraard hebben we na die tijd nog gezellig samen een drankje gedaan.

We hopen dat jij er de volgende keer ook bij bent!

Reactie toevoegen

U bent hier