h

Een rechtvaardigere samenleving

19 februari 2019

Een rechtvaardigere samenleving

Wat kan de provincie doen voor een rechtvaardiger en socialer Gelderland? Natuurlijk niet alles, maar wel veel. Gelderland is een rijke provincie, maar de Gelderse vrienden van Rutte zitten als Dagobert Duck op een grote zak geld. Benieuwd naar de visie van de SP daarop? Op 7 maart organiseert de SP afdeling in Berkelland een avond over de verkiezingen voor de Provinciale Staten.

Achterhoeker Maurits Gemmink, SP lijsttrekker voor de verkiezingen van de Provinciale Staten in Gelderland van 20 maart, vertelt u op deze avond hoe de SP een socialere provincie wil, een provincie die investeert in de samenleving. Onder het motto ‘Niemand aan de kant’ heeft  de SP als speerpunten;
• gratis openbaar vervoer buiten de spits,
• meer betaalbare en goed geïsoleerde woningen en
• het investeren in leefbaarheid op het platteland
Zo is de SP tegen megastallen en voor een kleinschaligere landbouw, voldoende werkgelegenheid en het eerlijker en rechtvaardiger delen van de rekening van het klimaatbeleid.

De verkiezing van de Provinciale Staten gaan over de provincie, maar ook over Rutte. Door op de SP te stemmen kunt u er ook voor zorgen dat we het kabinet Rutte aan banden kunnen leggen.

Op 7 maart zullen we stilstaan bij het provinciale en nationale belang van deze verkiezingen. Uiteraard is er de mogelijkheid om vragen te stellen en gezellig na te praten.

Voor vragen:
SP afdeling Berkelland,
Voorzitter Jelle Nijhof: 06-11446977 of berkelland@sp.nl.

Zie ook: Flyer

Reactie toevoegen

U bent hier