h

Manifestatie Tijd voor Rechtvaardigheid in Rotterdam

17 september 2018

Manifestatie Tijd voor Rechtvaardigheid in Rotterdam

Op 15 september zijn een duizendtal SP-ers en andere geïnteresseerden bijeen gekomen in Rotterdam. SP Berkelland was met een afvaardiging van tien personen aanwezig.

Een inspirerende bijeenkomst. Ewald Engelen zei in een fel betoog dat wij ons de kaas niet van het brood moeten laten eten door multinationals en onkundige bankiers. Noortje van Lith van ‘Wij staan op’ bedankte de SP voor de steun die zij kregen in hun strijd tegen onfatsoenlijke en onwettige plannen van de staatssecretaris van sociale zaken. Jan Struijs van de Nederlandse Politie Bond betoogde dat hun strijd met het behalen van een fatsoenlijke CAO niet beëindigd is, maar dat zij ook zullen blijven strijden om de overige mensen in Nederland een eerlijker deel van de koek te geven.

Prem Radhakishun had de eer de volgende spreker aan te kondigen. Hij zei dat hij de komende spreker vanaf het zestiende levensjaar al kende en roemde de resultaten in de vorige werkkring, de oprechtheid, vastberadenheid en doorzettingsvermogen. Dat kon dus alleen Lilian Marijnissen zijn.

‘Wij staan op’ en de politievakbonden hebben laten zien dat breed gedragen weerstand zijn vruchten afwerpt.

Doe dus mee, stroop de mouwen op en help mee aan een Nederland waar eindelijk de tijd van Rechtvaardigheid aanbreekt. Een land waar we geen belasting meer betalen om subsidie aan de rijken te geven, waar we niet meer hoeven te bloeden om het gepruts van onkundige bankiers te herstellen.

Wil je de gehele toespraak van Lilian Marijnissen zien, klik dan hier.

Wil je een uittreksel van de toespraak zien, klik dan hier.

Reactie toevoegen

U bent hier