h

Gelderse bussen naar Rotterdam voor manifestatie Tijd voor Rechtvaardigheid

12 september 2018

Gelderse bussen naar Rotterdam voor manifestatie Tijd voor Rechtvaardigheid

Foto: SP

Vanuit Gelderland vertrekken er bussen naar de manifestatie ‘Tijd voor Rechtvaardigheid’, een groots openlucht evenement komende zaterdag in het centrum van Rotterdam. SP leider Lilian Marijnissen trapt op 15 september een nieuw initiatief af, een beweging voor iedereen die gelooft in rechtvaardigheid.

Die dag is het 10 jaar geleden dat de Amerikaanse bank Lehman Brothers failliet ging, en 10 jaar later is ons land er niet rechtvaardiger op geworden. De SP nodigt mensen, leden en niet-leden, van harte uit om mee te reizen naar Rotterdam. In Gelderland zijn de opstapplaatsen Apeldoorn, Zutphen, Winterswijk, Doetinchem, Doesburg, Elst, Nijmegen en Echteld.

Tijdens de manifestatie zal Lilian Marijnissen, sinds december 2017 SP fractieleider, vertellen wat haar drijft om dagelijks te knokken voor een andere samenleving en hoe die samenleving eruit kan komen te zien. Naast Marijnissen zijn er meerdere optredens, met muziek, cabaret, sprekers en ambassadeurs voor rechtvaardigheid. Het openlucht evenement zal plaatsvinden aan de Wilhelminakade in Rotterdam.

Aanmelden is noodzakelijk! Geef je op bij:
Huub Winkelhorst, tel.: 06 44022933
Joop Voortman, tel.: 06 13309797

Of stuur een mail naar: berkelland@SP.nl met vermelding van je naam en telefoonnummer en met hoeveel mensen je komt.

Bestemming: Winterswijk - Rotterdam

Programma / Reisschema:
10.00 uur vertrek Winterswijk, theater de Storm (H. Mulierweg)
10.40 uur vertrek Doetinchem , Mc Donalds
11.00 uur vertrek Doesburg, Meipoortstraat
13.00 uur aankomst Rotterdam, Wilhelminakade
Manifestatie Tijd voor Rechtvaardigheid
16.15 uur vertrek Rotterdam
18.15 uur terugkomst Doesburg
18.35 uur terugkomst Doetinchem
19.15 uur terugkomst Winterswijk

Reactie toevoegen

U bent hier