h

Beste raadslid van Nederland

12 maart 2018

Beste raadslid van Nederland

Foto: SP

Mathijs van SP ZUTPHEN: het beste raadslid van Nederland!

'De 26-jarige Mathijs leidt met branie en energie een jonge club SP'ers en komt constant met originele en spraakmakende ideeën op de proppen. Voor de duvel niet bang en altijd voorop in de strijd.'

Zo wordt de Zutphense SP-fractievoorzitter en lijsttrekker Mathijs ten Broeke aangekondigd in de verkiezing van het Beste Raadslid van Nederland. Mathijs hoort bij de 12 beste raadsleden van ons land en daar zijn we trots op! Stem jij ook op Mathijs om hem tot winnaar van deze verkiezing te maken? Dat kan!

Vraag aan zo veel mogelijk familie, vrienden en kennissen om Mathijs ook te steunen in zijn strijd om het beste raadslid van Nederland te worden. Hij verdient het vanwege zijn optreden de afgelopen jaren!

Reactie toevoegen

U bent hier