h

12 april: SP Ledenbijeenkomst

5 april 2017

12 april: SP Ledenbijeenkomst

Op woensdag 12 april houden we een ledenbijeenkomst. Op het programma staat de evaluatie van de verkiezingscampagne. Na de pauze willen we graag samen vooruitblikken over de toekomst van onze SP afdeling. Twee belangrijke onderwerpen, dus zorg dat je erbij bent!

Ondanks de aanzienlijke stemmenwinst in Berkelland, zijn we met de Tweede Kamerverkiezing een zetel kwijt geraakt. Dat is teleurstellend. Daarom willen we graag van alle leden horen wat zij van de campagne vonden. Wat ging goed en wat kan de volgende keer beter?

Verder willen we samen vooruit blikken op het komende jaar met de afdeling. Wil je dat het sociale geluid van de SP luid en duidelijk zal klinken in Berkelland? Aanwezigheid en inbreng van alle leden wordt zeer gewenst.

Locatie: de Huve, Grotestraat 52, 7151 BD Eibergen
Aanvang: 20.00 uur
Inloop: 19.30 uur

Reactie toevoegen

U bent hier