h

Gelukkig nieuwjaar!

8 januari 2017

Gelukkig nieuwjaar!

Foto: SP

De SP berkelland wenst iedereen een gezond en sociaal 2017.

We kunnen terugblikken op een jaar waarin veel is gebeurd. Er is actie gevoerd voor het Nationaal Zorgfonds. We zijn langs de deuren gegaan en hebben op markten gestaan. We hebben campagne gevoerd voor een Nee tegen het associatieverdrag met Oekraïne. We zijn naar demonstraties geweest tegen TTIP en CETA. We houden de gemeente steeds scherper in de gaten over zorg, wonen en megastallen. Er is meerdere keren ingesproken bij de gemeenteraad. Maandelijks kwamen we met een groeiende groep actieve leden bij elkaar. Vrijwel alle actieve leden hebben scholingen gevolgd. En de eerste voorbereidingen zijn getroffen om in 2018 mee te gaan doen aan de gemeenteraadsverkiezingen.

Komend jaar staat er nog meer op stapel. We trappen af met de campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen. We zeten de actie voor het Nationaal Zorgfonds onverminderd voort. Lokaal zullen we vinger aan de pols houden als het gaat om zorg, wonen en inkomen. Later dit jaar willen we een hulpdienst opzetten. De voorbereidingen voor de raadsverkiezingen in 2018 zullen komend jaar verder gaan.

Wilt u aan deze zaken een steentje bijdragen en het sociale geluid van de SP versterken? Laat het ons weten of  kom langs op onze bijeenkomsten. Op woensdag 18 januari trappen we af met een nieuwjaarsborrel in De Huve, Grotestraat 52, inloop vanaf 19:30 uur, aanvang 20:00 uur.

Reactie toevoegen

U bent hier