h

Al meer dan 200.000 steunbetuigingen voor Nationaal Zorgfonds

9 november 2016

Al meer dan 200.000 steunbetuigingen voor Nationaal Zorgfonds

Foto: SP / www.nationaalzorgfonds.nl

Steeds meer mensen sluiten zich aan bij het Nationaal Zorgfonds. Afgelopen vrijdag passeerde het Nationaal Zorgfonds de grens van 200.000 steunbetuigingen.

Het doel van het Nationaal Zorgfonds is om marktwerking uit de zorg te halen en het eigen risico af te schaffen. Oftewel: een goede basisverzekering voor iedereen in plaats van de wirwar van zorgverzekeraars. Geen financiële reserves meer bij iedere zorgverzekeraar. Geen onnodige onderhandelingen meer door artsen, fysiotherapeuten, ziekenhuizen enz. met alle verschillende zorgverzekeraars. Geen verkwisting meer van uw premie aan reclamecampagnes. En vooral: geen boete meer op ziek zijn.

Door het hele land zijn mensen de straat opgegaan om mensen aan te spreken. In wijken is er bij mensen aangebeld. Ook in Berkelland. Bij nagenoeg iedereen werden ze enthousiast ontvangen. Anderen organiseerden na het aanhoren van de plannen bijeenkomsten met collega's, vrienden en kennissen.

Sta je ook achter het plan van het Nationale Zorgfonds zonder eigen risico en heb je je nog niet aangemeld? Bij nationaalzorgfonds.nl kan je dit alsnog doen.

Op 26 november is er een landelijke aftrap in Den Haag. Er wordt vervoer geregeld vanuit iedere provincie.

Wil je in Berkelland je steentje bijdragen aan het Nationaal Zorgfonds? Neem dan even contact op met Marga Struiksma:0545-274121.

Reactie toevoegen

U bent hier