h

SP Berkelland op de jammarkt in Neede voor Nationaal Zorgfonds

30 augustus 2016

SP Berkelland op de jammarkt in Neede voor Nationaal Zorgfonds

Foto: SP Berkelland

Op woensdag 24 augustus hebben we actie gevoerd voor het Nationaal Zorgfonds op de jammarkt in Neede. We hebben veel mensen gesproken en de stemming was opperbest.

Aanvankelijk was het even zoeken naar een goede plek, maar uiteindelijk hadden we een kruispunt gevonden waar veel mensen langskwamen. We hebben veel mensen gesproken en veel folders afgegeven.

Het weer werkte mee, het was prachtig zonnig weer, en iedereen was in een opperbeste stemming. Er lijken vooral 65-plussers op de jammarkt af te  komen, en de meeste daarvan konden zich goed vinden in afschaffing van het eigen risico.

We hebben met een ochtendploeg en een middagploeg gewerkt. Het was leuk en gezellig om elkaar weer te treffen. Marga had koffie en thee meegenomen en lekkere koekjes!

Ook landelijk loopt de actie prima. Steeds meer organisaties sluiten zich aan en diverse televisieprogramma's hebben aandacht besteed aan het Nationaal Zorgfonds. Inmiddels zijn er al meer dan 100.000 handtekeningen opgehaald. En het einde is nog lang niet in zicht!

We zijn van plan om dit najaar in Berkelland een informatie-avond te organiseren over het Nationaal Zorgfonds. We hopen een landelijk bekende spreker te strikken. Exacte datum en locatie zijn nog onbekend. Iedereen die in Berkelland woont en zijn gegevens heeft achtergelaten op www.nationaalzorgfonds.nl, krijgt een uitnodiging.

Kan je niet wachten tot de bijeenkomst in Berkelland? Op 14 september is er een bijeenkomst in Silvolde en 15 september in Zwolle.

Reactie toevoegen

U bent hier