h

Campagne

25 februari 2015

Campagne

Foto: Fred Stomps

Vandaag is onze afdeling begonnen met de campagne voor de provinciale verkiezingen. Na eerst Berkelland van posters te hebben voorzien was Borculo als eerste aan de beurt om de welbekende SP sponsjes aan de man/vrouw te brengen. Het werd weer een leuke ochtend waarbij we veel mensen hebben kunnen en mogen spreken.

Opvallend veel steunbetuigingen kregen we m.b.t. onze inzet voor het behoud van de thuiszorg in onze gemeente. De mensen snappen niet dat de volledige politiek in Berkelland heeft kunnen instemmen met deze draconische maatregelen.

Net als bij de actietent bij het gemeentehuis werden ook wij overspoeld met de verhalen en klachten rondom de keukentafelgesprekken. Ook kregen we met regelmaat te horen dat de stemgerechtigden totaal geen vertrouwen meer hebben in de huidige politiek. Niet in Den Haag en zeker ook niet in Berkelland. De mensen voelen zich besodemietert vanwege al het kiezersbedrog en valse beloften. Dat er een aardverschuiving zal plaats vinden bij de komende verkiezingen zal onze afdeling niet verbazen gezien de geluiden die wij hebben gehoord. 

 

Reactie toevoegen

U bent hier