h

De nieuwe Zo krant is weer uit

9 november 2013

De nieuwe Zo krant is weer uit

Met dank aan onze bezorgers ligt er binnenkort in bijna heel Berkelland weer een Zo krant in de bus. In deze 14e editie zegt Jan Marijnissen iets over de opbouw en afbraak van ons land. Ook refereert hij naar de demonstratie Basta van september jl.
Verder wordt er tekst en uitleg gegeven waarom de SP niet mee heeft gedaan met de onderhandelingen over de bezuinigingen van 6 miljard euro. En staat er een interview in met Emile Roemer. Tevens is er aandacht voor de decentralisatie en de te verwachten pijnpunten. Naast de bekende namen binnen de SP is er ook aandacht voor het lokale werk. Er komen er vijf SP lijsttrekkers voor de gemeenteraadsverkiezingen aan het woord.
Al met al weer een leuke en vooral informatieve krant die een helder en goed licht geven over het denken en doen van onze partij. 

Reactie toevoegen

U bent hier