h

CDA WETHOUDER SCHARENBORG WIL NIET VOETBALLEN

5 november 2013

CDA WETHOUDER SCHARENBORG WIL NIET VOETBALLEN

5 november kwamen ongeveer 100 Sensire thuiszorgmedewerkers samen in het gemeentehuis van Berkelland. Het was de bedoeling dat de actievoerders wethouder Scharenborg (CDA) een bal zouden aanbieden. Ze wilden hem zo een "kans voor open doel"  geven om de banen van 800 Sensire medewerkers te redden. De wethouder kwam niet opdagen maar stuurde burgemeester Hein Bloemen. Sinds het najaar van 2012 strijdt de SP Berkelland tegen het ontslag en de verslechterende arbeidsvoorwaarden van de thuiszorgmedewerkers. In eerste instantie stonden de Achterhoekse SP afdelingen alleen. Al snel sloot de AbvaKabo FNV zich aan bij ons protest. In een later stadium heeft ook de PvdA besloten zich in te gaan zetten voor "de arbeid" van honderden Achterhoekse thuiszorgmedewerkers. Hopelijk kunnen we uiteindelijk samen dit klusje klaren."

Reactie toevoegen

U bent hier