h

Handtekeningenactie Berkelland Zorgt groot succes!

9 maart 2013

Handtekeningenactie Berkelland Zorgt groot succes!

Vandaag hebben zorgmedewerkers van Sensire samen met Berkelland Zorgt tussen 10 en 12 uur actiegevoerd tegen de afbraak van de zorg. Ze hebben in Ruurlo, Eibergen, Neede en Borculo gestaan om handtekeningen op te halen voor behoud van de thuiszorg en voor behoud van hun banen.

De medewerkers van Sensire waren erg enthousiast met het ophalen, ze hebben lef getoond door de supermarkten onderling te verdelen en in hun eentje bij elke supermarkt te gaan staan!
Onze complimenten daarvoor!

berkelland zorgt

Maar wat is nu het resultaat? Nou.. deze is verbluffend en boven verwachting! We hebben ongeveer 1000 handtekeningen opgehaald. In Borculo ontstond zelfs een wachtrij van mensen die hun handtekening wilden zetten. Bij de flessenautomaat stond een jongen van een jaar of 11 het verhaal aan te horen en zei:’Ik weet ook nog wel iemand die haar handtekening wel wil zetten, namelijk mijn moeder, zij werkt in de zorg. Ik stuur haar zo wel langs!’ 10 minuten kwam hij er aan met zijn moeder, ‘Kijk, bij die mevrouw moet je tekenen’. Geweldig toch!

Maar de acties zijn nog niet voorbij, er volgen nog meer acties. Als je je handtekening nog niet hebt gezet, kom dan over 2 weken langs bij één van de weekmarkten. Dan worden er ook weer handtekeningen opgehaald.

Meer informatie en nieuws over deze acties, kijk op http://www.facebook.com/zorg.voorelkaar.1

U bent hier