h

Van werkgroep naar afdeling

15 januari 2013

Van werkgroep naar afdeling

Eindelijk is het dan zover.

feestballon

Het hoofdbestuur van de SP heeft besloten de werkgroep in Berkelland de status afdeling in oprichting toe te kennen.
Dat houdt in dat we in de laatste fase zitten op weg naar een eigen afdeling.
Na drie jaar hard werken zijn de moederafdeling, het scholingsteam en de regiovertegenwoordiger het er over eens dat onze werkgroep deze stap kan en mag maken.
Het is nu aan de gehele werkgroep om ook de laatste hobbel te nemen om vervolgens nog dit jaar als zelfstandige afdeling verder door het leven te gaan. Het bestuur heeft besloten om diverse activiteiten op te starten. Zo zal er een start worden gemaakt met de cursus “Heel de Mens”. Deze cursus benadrukt de doelstellingen van de SP en zal worden gehouden voor alle SP leden in Berkelland. Ook gaan de bestuursleden zelf nog enkele cursussen volgen en zullen er weer de nodige straat- en buurtacties worden opgestart. Al met al dus nog voldoende werk voor deze afdeling in oprichting!

U bent hier