h

2e Wmo avond “Zorg voor elkaar”.

25 januari 2013

2e Wmo avond “Zorg voor elkaar”.

Naar aanleiding van onze eerste avond over de Wmo problematiek op woensdag 19 december 2012 gaan we een tweede informatieavond organiseren. Dit is mede tot stand gekomen op verzoek van de toen aanwezige organisaties en instanties. Omdat de opkomst wat tegenviel en de aanwezigen dit onderwerp van erg groot belang vinden wordt er een tweede poging ondernomen om alle belanghebbenden, organisaties, patiënten en medewerkers in de zorg een tweede kans te geven zich volledig te laten informeren over de veranderingen die de nieuwe wetgeving eventueel met zich meebrengt. Bij deze willen wij dan ook iedereen die hiermee te maken heeft, of krijgt, oproepen om op woensdag 30 januari naar “het Hof” in Borculo te komen om zich te laten informeren over deze onheilspellende ideeën vanuit den Haag. De avond start om 20:00 uur.
Voor meer info zie ook onze vorige oproep “Zorgen om zorg in Berkelland”.

U bent hier