h

Ledenwerfcampagne.

15 juni 2012

Ledenwerfcampagne.

Het is al weer een tijdje geleden dat we ons gezicht hebben laten zien op straat. We waren druk met diverse zaken zoals onze eigen ledenvergadering en natuurlijk het afgelopen congres van 2 juni. Ben je daar net klaar mee staat het volgende congres al weer voor de deur (zie Extra ledenvergadering). Maar ondanks deze drukte hebben we besloten weer de straat op te gaan. Op woensdag 20 juni zal ons PR team aanwezig zijn op de weekmarkt in Borculo. We starten om 10:00 uur en gaan proberen de mensen aan te spreken over de huidige gang van zaken in ons land of in onze gemeente. Tevens zullen we inschrijfkaarten aanbieden zodat mensen lid kunnen worden van onze partij. Ook op vrijdagavond 22 juni kun je ons tegenkomen in het centrum van Eibergen. Ook hier gaan we onze partij promoten. Vind jij het ook hoog tijd voor veranderingen in ons land en wil je helpen bij deze klus meld je dan aan en ondersteun het gedachtegoed van de SP. Ben je nog geen lid, geen probleem, neem dan even contact met ons op via deze site of meld je bij één van onze mensen tijdens deze campagne.

U bent hier