h

Met SP Winterswijk naar Den Bosch

25 november 2011

Met SP Winterswijk naar Den Bosch

De SP organiseert samen met de PvdA, de Abvakabo, de Bijstandsbond, FNV Bondgenoten, Wajong Centraal, Platform Verontruste Ouders, Walk of Shame, Rekening Retour, Terug naar de Bossen en anderen op Zaterdag 10 december 2011 in de Brabanthallen in Den Bosch, de manifestatie ‘Armoede werkt niet’. om te protesteren tegen de bezuinigingen op de sociale werkvoorziening, jonggehandicapten, bijstandsuitkeringen, passend onderwijs, de zorg etc.

Spreken zullen op die dag o.a. Paul de Krom (staatssecretaris Sociale Zaken), Emile Roemer (fractieleider SP), Job Cohen (fractieleider PvdA) en Agnes Jongerius (voorzitter FNV). Daarnaast zullen er optredens zijn van o.a. Spic ‘n Span (swingband), Harry Slinger (van Drukwerk) en Sjaak Bral (cabaretier). Daarnaast verhalen van mensen uit de sociale werkvoorziening, chronisch zieken, jonggehandicapten en bijstandsgerechtigden.

Bij voldoende aanmeldingen wordt busvervoer vanuit Winterswijk naar de manifestatie geregeld.

In overleg kunnen leden uit Berkelland ook met deze bus mee.

Leden vanuit Berkelland kunnen zich aanmelden voor 7 december bij Marga Struiksma, tel. 0545 274121 of bij Gerrit Halfman, tel 0573 453464

U bent hier