h

De nieuwe ZO krant is uit.

24 oktober 2011

De nieuwe ZO krant is uit.

De elfde editie van de ZO krant is uit.
Zo’n twee keer per jaar geeft de SP de Zo krant uit met als doel de mensen te informeren over de huidige politieke gang van zaken in Nederland. Ook dit keer is er natuurlijk veel aandacht voor de verkeerde keuzes die het huidige kabinet maakt. Dat het anders kan is te lezen in deze krant. Op dit moment krijgen steeds meer mensen door dat de ideeën van de SP zo gek nog niet zijn. In de peilingen doen we het goed en het aantal leden is groeiende. Dat geldt ook voor de ledenwerkgroep in Berkelland. Maar deze ledenwerkgroep wil echter meer. Men wil uitgroeien tot een volwaardige afdeling! Daarvoor moet zo’n ledenwerkgroep aan diverse eisen voldoen. Als eerste moet men een bepaald aantal (actieve) leden hebben binnen zo’n werkgroep. Daarnaast moet er door diverse leden aan scholing worden gedaan en zal de werkgroep actief moeten zijn op de straat en in de buurt. Als daar allemaal aan wordt voldaan mag men de status van afdeling aanvragen. De huidige ledenwerkgroep van de SP in Berkelland is bijna zover, de laatste stapjes worden op dit moment gezet.

Terugkomend op de ZO krant. De huidige ledenwerkgroep gaat in Berkelland 6000 kranten huis aan huis bezorgen maar dat mogen er van ons best nog wel een paar meer zijn. Ben jij het eens met de standpunten van de SP en wil jij ook je steentje bijdragen voor een leuker en socialer Nederland en natuurlijk Berkelland, meld je dan aan bij onze ledenwerkgroep want wij kunnen alle hulp gebruiken. En voor het geld hoef je het niet te laten want een lidmaatschap van de SP kost € 5-. per kwartaal en daarvoor krijg je maandelijks de Tribune (maandblad van de SP) in huis. Dus wacht niet langer af en doe met ons mee !!!
Voor meer info bel 0545 273733 of 0652116900 (na 17:00 uur).

U bent hier