h

SP-otje duikt weer op.

6 augustus 2011

SP-otje duikt weer op.

Tijdens het 5e Trekzakken Festival in het centrum van Borculo heeft SP-otje weer haar gezicht laten zien. Op het Muraltplein heeft de plakploeg van de SP Berkelland een protestbord geplaatst om zo hun ongenoegen en die van vele Berkellanders kenbaar te maken.
Was het in 1925 de natuur die verwoestend uithaalde is het deze regeerperiode de coalitie van VVD, CDA en D66 die de gemeente Berkelland op sociaal en cultureel gebied compleet afbreekt.


Dat is de strekking van het protestbord. Omdat de SP in Berkelland niet vertegenwoordigd is in de gemeenteraad en het huidige college en de coalitiepartijen compleet voorbij gaan aan hun beloftes uit de verkiezingsprogramma’s proberen wij op deze manier te protesteren tegen het genomen besluit. Dat de bezuinigingen in Berkelland ook landelijk niet onopgemerkt zijn gebleven moge duidelijk zijn. In twee uitzendingen van het programma Levy (AVRO) onder de noemer ‘’ De les van Berkelland’’ wordt aandacht besteed aan de bezuinigingen in onze gemeente. Voor- en tegenstanders van dit beleid worden geïnterviewd door Gideon Levy. Op woensdag 10 augustus zal het tweede deel van “De lessen van Berkelland’’ worden uitgezonden. In deze uitzending zal Gideon Levy politiek Den Haag confronteren met zijn bevindingen in Berkelland.

U bent hier