h

SP Berkelland en NLDOET.

20 maart 2011

SP Berkelland en NLDOET.

Zaterdag 19 maart heeft een aantal vrijwilligers vanuit onze werkgroep haar medewerking verleend aan de actie NLDOET, een initiatief van het Oranje Fonds.

NL doet

Onze werkgroep had gekozen voor de zorginstelling Zorg voor Zorg.
Bij deze organisatie worden kinderen opgevangen die wel wat extra ondersteuning kunnen gebruiken. Bij de Bollert in Gelselaar heeft deze instelling de beschikking over drie vakantiehuisjes van waaruit ze deze kinderen in de weekenden opvangen. Hier hebben wij als werkgroep de handen uit de mouwen gestoken en er een zaterdag aan gewaagd. Allereerst hebben we een oude, in verval geraakte glijbaan gedemonteerd en opgeruimd om vervolgens een andere, tweedehands glijbaan terug te plaatsen. Het was een leuke en een leerzame dag voor onze werkgroep.

U bent hier