h

SP Campagneteam op pad.

20 februari 2011

SP Campagneteam op pad.

Zaterdag 19 februari heeft het de SP Gelderlandfractie campagne gevoerd in de Achterhoek.
Om 15:30 uur brachten ze een bezoek aan Berkelland om de standpunten van de SP kenbaar te maken aan het winkelend publiek. Samen met de ledenwerkgroep uit Berkelland zijn de plaatsen Eibergen en Borculo voorzien van flyers, Zo kranten en sponsjes. Ook konden de mensen een praatje maken en vragen stellen aan het campagneteam.

In Eibergen werd er zelfs gedacht aan de inwendige mens want hier stond een lekkere warme kop tomatensoep klaar voor de liefhebbers. Het was een nuttige dag voor het SP campagneteam.

campagneteam provincie
Veel mensen maakten gebruik van deze campagne om even een praatje te maken en op deze manier hun ongenoegens over de huidige kabinetsplannen kenbaar te maken. Natuurlijk kwam met grote regelmaat ook de huidige situatie in Berkelland aan de orde. Het is voor de SP wel duidelijk dat er veel teleurstelling in het huidige politieke klimaat heerst. Het maakt niet uit of het gaat over Nederland, de provincie of Berkelland. Velen zijn het niet eens met wat er allemaal te gebeuren staat. De opiniepeiling van dit moment geven aan dat de SP in de Achterhoek veel stemmers weet binnen te halen.
Laten we hopen dat dit op 2 maart in heel Nederland ook gebeurt.
Wij zijn er klaar voor!

U bent hier